BRAVILOR

Koffieproducten voor kantoren en bedrijven

Meks is trotse leverancier van Bravilor producten. Bravilor is een innovatief familiebedrijf dat al ruim 65 jaar actief is in de koffiebranche. Innovatie, technologie en pure kwaliteit. Sleutelwoorden van het succes. Het internationale bedrijf is gevestigd in Nederland. Het voordeel hiervan is de flexibiliteit en snelle levering die mogelijk is.

Bezoek de website

Producten van Bravilor

De schitterende Bolero instantmachines van Bravilor bieden een passende oplossing voor diverse toepassingen. Hieronder een aantal voorbeelden van Bolero instantmachines.

Bolero

De Bolero is een automaat voor heet water en instant ingrediënten per kopje of kan gezet. Voor locaties met wateraansluiting. Uitvoering met 1 of 2 canisters. Voorzien van digitale besturing, aparte heetwateraftap, kunststof lekbak, automatische ontkalkingssignalering en spoelprogramma.

Bravilor

Bolero XL

Automaat voor instant ingrediënten, per kopje gezet. Voor locaties met wateraansluiting. Uitvoering met 3 of 4 canisters. Voorzien van digitale besturing, kunststof lekbak, automatische ontkalkingssignalering en spoelprogramma. Inclusief glazen kan van 0,72 liter. Ook verkrijgbaar in uitvoering met muntmechanisme (C).

Bolero XL Turbo

Automaten voor instant ingrediënten, speciaal geschikt voor grotere doseringen zoals halve of hele kannen. Dubbele uitloop, voor gelijktijdig of enkel gebruik. Met klapblad voor het vullen van kopjes. Voor locaties met wateraansluiting. Voorzien van digitale besturing, kunststof lekbak, automatische ontkalkingssignalering en spoelprogramma. Exclusief kan.

Bravilor

Solo

Een automaat voor instant ingrediënten, per kopje en snel gezet. Voor locaties met een vaste wateraansluiting. De automaat is voorzien van een kunststof lekbak en spoelprogramma. De Solo heeft één instant canister voor warme chocolademelk of koffie.

Quinto

Automaat voor heet water en instant ingrediënten, per kopje of kan gezet. Voor locaties met wateraansluiting. Uitvoering met drie of vier canisters voor instant ingrediënten voor verschillende drankenvariaties. Voorzien van kunststof lekbak, digitale besturing, automatische ontkalkingssignalering en spoelprogramma.

Vragen over de instantmachines van Bolero? Neem gerust contact op.

Meks