Chocomel Hot

Onweerstaanbaar de enige èchte!

De chocolademelk van Chocomel is zo bekend dat het een soortnaam is geworden. Chocomel is al meer dan 75 jaar de enige èchte chocolademelk van Nederland! Daarom is Chocomel hét merk waarmee u uw gasten echt verwent. Zowel koud, als warm geserveerd! Een eigen, unieke belevingswereld: “de onweerstaanbare verleiding.

Warm is hot!

De snelst groeiende categorie binnen het segment warme dranken is chocolademelk. Consumenten kiezen er steeds vaker voor om gewoon even tussendoor te genieten. Chocomel speelt hier op in met Chocomel Hot; de enige èchte warme chocolademelk. Om de beleving van de enige èchte Chocomel Hot extra intens te maken, heeft Chocomel herkenbare aardewerk mokken en schotels ontwikkeld, waarin de Chocomel Hot lekker lang warm blijft.

Dispenser met uitstraling

De Chocomel Hot dispensers zijn uitermate geschikt voor ondernemers met een gemiddelde tot hoge omzet in warme chocoladedrank. Er zijn twee type machines beschikbaar zodat u kunt kiezen welke het best bij uw onderneming past. De dispensers zijn eenvoudig in gebruik en werken tijdsbesparend. Daarnaast serveert u met de Chocomel Hot dispenser warme Chocomel van een constante, hoge kwaliteit.

Hot in een handomdraai!

U kunt uiteraard warme Chocomel maken door een koude Chocomel handmatig op te warmen met behulp van bijvoorbeeld de stoompijp van uw koffiemachine, maar het kan gemakkelijker, sneller en hygiënischer. FrieslandCampina heeft op deze behoeften ingespeeld met de unieke Chocomel Hot dispenser. Daarmee serveert u de ultieme warme Chocomel in een handomdraai. Van 0 naar Hot binnen een paar seconden.

Chocomel

Natuurlijk leveren wij graag deze fraaie Chocomel Hot dispenser inclusief alle bijbehorende benodigdheden, zoals de chocolademelk ingrediënten, de speciale Chocomel mokken en installeren wij dit graag.

Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Meks