FIORENZATO

De Fiorenzato Ducale leent zich uitstekend voor het bereiden van typisch Italiaanse espresso. Deze espressomachine is een ware topper onder de koffie-apparatuur.

Fiorenzato espressomachines

Fiorenzato espressomachines combineren Italiaans design met jarenlange technische ervaring. Het resultaat? Een nostalgische espressolijn uitgerust met de meest moderne techniek. De Fiorenzato Ducale staat op elk moment, en in elke situatie, garant voor de bereiding van een subliem kopje espressokoffie.

Het bereiden van een espresso

Het bereiden van een espresso is niet altijd eenvoudig. Toch wordt het kinderspel met de Fiorenzato Ducale. De bediening van dit krachtige apparaat heeft u in een mum van tijd onder de knie. De machine zorgt voor de geschikte temperatuur en de juiste dosering. Een typisch Italiaanse, robuuste espressomachine met een klassieke uitstraling, perfecte temperatuurbeheersing en elektronisch geregelde dosering. De Fiorenzato Ducale is leverbaar in een-, twee- en drie-groepsuitvoering en heeft een verwarmd koppentableau.

Speciale Puro Fairtrade uitvoering

Speciaal voor diegene die bewust een (h)eerlijke  koffie wil serveren in combinatie met het Puro concept is de Fiorenzato Lido Puro serie ontwikkeld. Natuurlijk met de uitmuntende kwaliteit van Fiorenzato gecombineerd met de groene uitstraling van het Puro concept. Zo laat u uw gasten zien dat u een steentje bijdraagt aan een eerlijke koffie en dat hen een verantwoorde en overheerlijke koffie wordt geserveerd.

Fiorenzato

Fiorenzato Group 1

Fiorenzato

Fiorenzato Group 2

Fiorenzato

Fiorenzato Group 3

Fiorenzato

Meer weten over de Fiorenzato espressomachines? Neem gerust contact op.

Meks