Koffiemachines van Kees van der Westen

De koffiemachines van Kees van der Westen gaan de gehele wereld over. De koffiemachines behoren tot de beste filterdragermachines van Nederland en ver daarbuiten. Alle koffiemachines van dit merk worden in het eigen bedrijf ontworpen en gerealiseerd. De koffiemachines worden daarnaast met de hand gefabriceerd. Deze koffiemachines zijn van pure kwaliteit en behoren tot de top barista machines.

Bezoek de website

Handgemaakte koffiemachines

Alvorens de koffiemachines de markt op gaan worden ze grondig getest. De handgemaakte koffiemachines moeten aan de strenge eisen van Kees van der Westen voldoen. Dit betekent dat u verzekerd bent van een perfecte koffiemachine. Zo geef jij uw gasten de meest lekkere espresso. Met regelmaat wordt beweerd dat Kees van der Westen de Rolls-Royce van de espressomachines bouwt.

De Mirage koffiemachine

De Mirage is een koffiemachine met een dubbele boiler: één voor stoom en theewater en de andere voor zowel 'lange' koffie als stroperige espresso. Deze indrukwekkende koffiemachine staat zeer hoog aangeschreven en heeft het uiterlijk van een Ferrari. Niet alleen vanwege het design, maar ook door z'n technische kwaliteit en perfecte, met de hand verrichte, afwerking.

Speedster en Spirit koffiemachines

Naast de mirage zijn ook de Speedster en de Spirit beschikbaar. Kees van der Westen heeft in 1984 zijn eerste koffiemachine ontwikkeld voor zijn afstudeerproject.

Koffiebelevingscentrum

Benieuwd naar de koffiemachines van Kees van der Westen? Kom gerust een kijkje nemen in ons geheel vernieuwde koffiebelevingscentrum.

Meks