La Cimbali

Cimbali is al sinds 1912 wereldwijd een toonaangevende leverancier van espresso en cappuccino machines. De bijzondere passie voor kwaliteit en oog voor innovatie hebben Cimbali tot een wereldwijde ambassadeur van de espresso koffie cultuur gemaakt. Alle Cimbali machines zijn geheel zelf ontworpen en worden in eigen fabriek in Italië gefabriceerd naar de hoogste kwaliteitsnormen. En u vindt die kwaliteit en passie terug in de Cimbali machines die wij u bieden.

La Cimbali espresso en cappuccino machines staan garant voor een overheerlijke espresso, cappuccino, latte macchiato of andere varianten. De duurzaamheid en het gebruiksgemak van de machines zorgen voor tevreden gebruikers, lange levensduur en lage onderhoudskosten.

Door een uitgebreid keuze uit verschillende modellen is er altijd een Cimbali machine voor u op maat. Cimbali heeft Miko Koffie officieel als haar importeur in Nederland aangesteld en wij zijn daardoor in staat als geen ander om u de beste service te verlenen; van advies en levering tot volledige onderhoudscontracten.

Bezoek de website

Cimbali M34

De nieuwe generatie Cimbali machines vindt zijn oorsprong in de M34. Deze machine heeft naast vele innovatieve ontwikkelingen ook een stijlvol en strak design. Thermodrive maakt het mogelijk de koffietemperatuur perfect in te stellen. Het gepatenteerde Turbo Milk 4 systeem maakt maar liefst 4 verschillende diktes melkschuim. Met één druk op de knop perfect melkschuim voor een cappuccino, macchiato of latte-art. Met de uitklapbare trays onder iedere groep schakelt u eenvoudig tussen regulier- en verhoogd serviesgoed of to-go bekers. Ook aan het milieu is gedacht. Door het smart boiler systeem en de eco-stand heeft deze machine de certificering als “green machine” meer dan verdiend!

La Cimbali M34

Cimbali M39 TE

Het fraaie Titanium design maakt deze machine uniek in zijn klasse. Thermodrive maakt het mogelijk de koffietemperatuur perfect in te stellen. Het gepatenteerde Turbo Milk 4 systeem maakt maar liefst 4 verschillende diktes melk. Met één druk op de knop perfect melkschuim voor een cappuccino, macchiato of latte-art. Met de uitklapbare trays onder iedere groep schakelt u eenvoudig tussen regulier- en verhoogd serviesgoed of to-go bekers. Het smart boiler systeem, de LED verlichting en eco-stand maken de M39 tot een uiterst energiezuinige espressomachine.

La Cimbali M39 TE

Cimbali M100

De M100 serie is hét bewijs dat Cimbali niet voor niets wereldmarktleider is op het gebied van espressomachines. Speciaal voor het 100-jarige bestaan ontwikkelde Gruppo Cimbali twee zeer innovatieve en vooruitstrevende types espressomachines. De M100 GT biedt u de mogelijkheid zelf de temperatuur vanvan de individuele koffieboilers in te stellen. Dit wordt mogelijk gemaakt door separate koffie-, thee en stoomboilers. De HD gaat nóg een stap verder door het ook mogelijk te maken in extractiedruk te variëren. Deze nieuwste technologische ontwikkeling stelt u in staat het beste uit de verschillende soorten bonen & blends te halen. Ook het heet water is op deze machine revolutionair te noemen. Waar u vroeger géén keuze had in temperatuur van het water, stelt u nu 3 verschillende voorkeurstemperaturen in. Ideaal voor de di(verse) populaiere thee soorten.

La Cimbali M100

Meer weten over de La Cimbali espressomachines? Neem gerust contact op.

Meks