MAESTRO BEAN-TO-CUP

Verse espressokoffie met de Maestro Bean-to-Cup. Door de compacte afmetingen en het aantrekkelijke design is het een zeer geschikte espressomachine voor de kleine of middelgrote onderneming. Dagelijks genieten van verse espressokoffie bij u op kantoor.

Vers gemalen koffiebonen

Vers gemalen koffiebonen. De geur, de ambiance, de smaak. Een lekkere kop koffie is een fijn begin van de dag. Niet alleen voor medewerkers, maar juist ook voor gasten. Bij een goed gesprek hoort nou eenmaal een goede kop koffie.

Maestro Touch

Geniet ook op het werk van verse espressokoffie...
Met zijn aantrekkelijke design, LED aanraakscherm en compacte afmetingen is de Maestro Touch van Miko de perfecte espressomachine voor het midden- en kleinbedrijf . De koffiebonen worden vers gemalen, zodat u bij elk kopje espresso volop kan genieten van de onweerstaanbare aroma’s van onze koffiemelanges. De Maestro Touch biedt u bovendien veel variatie: ook cappuccino, chococino of chocolademelk worden met één druk op de knop vers gezet. Dankzij de aparte uitloop voor heet water, kan u eveneens snel een kopje thee of een smakelijk soepje maken.

Maestro

Maestro Rapido Instant

De Maestro Rapido is eenvoudig in gebruik en vergt een minimum aan onderhoud. De Rapido bereidt razendsnel diverse warme dranken voor u.

Maestro

Vragen over de Maestro Bean-to-Cup? Neem gerust contact met ons op.

Meks