Mahlkonig koffiemolens

Per kopje malen? Dat kan met de koffiemolen der koffiemolens. De Mahlkonig koffiemolen heeft namelijk het Grind On Demand systeem. Bonen blijven langer vers, dan wanneer ze eenmaal gemalen zijn. U kunt dus langer blijven genieten van verse koffiebonen. De kwaliteit blijft hierdoor gewaarborgd. Zodra u de filterdrager in de koffiemolen installeert gaat de machine direct malen. U hoeft nergens meer op te drukken. De machine doet het werk. Met het Stepless systeem kunt u zelf de hoeveelheid koffie per kopje instellen.

De Mahlkonig K30

De Mahlkonig K30 is de bekendste koffiemolen van het Hamburgse bedrijf. In eerste instantie heeft de onderneming de K60ES ontworpen. Echter was deze baanbreker een koffiemolen met een behoorlijk prijskaartje. Ook het ontwerp van de koffiemolen viel niet bij iedereen in de smaak. Toen eenmaal de K30 op de markt is gebracht was de prijs geen issue meer. Het ontwerp is zelfs bekroond met een fameuze award. Geen enkele reden meer om deze kwaliteit koffiemolen niet in gebruik te nemen. In stilte genieten van versgemalen koffie.

Of het nu op het werk is of in een restaurant. Deze fluisterstille koffiemolen is een absolute topper.

Koffiebelevingscentrum

Benieuwd naar de koffiemolens van Mahlkonig? Kom gerust een kijkje nemen in ons geheel vernieuwde koffiebelevingscentrum of neem vrijblijvend contact op.

Meks