PURO FAIRTRADE COFFEE, SAVING THE RAINFOREST

Wij van Miko zijn ervan overtuigd dat we moeten ondernemen met zowel ons hoofd, als ons hart. Vandaar onze inzet voor een concept dat een dubbele doelstelling realiseert: “Op goede voet met de Aarde en op eerlijke voet met het Zuiden”. Puro Fairtrade Coffee geeft u de mogelijkheid om (h)eerlijke koffie aan te bieden die zowel “een boontje” heeft voor het Zuiden, als “een boompje” zal bijdragen aan een groenere wereld.”

Puro – meer dan alleen verantwoord koffie drinken

Bezoek de website

Max Havelaar & Saving the Rainforest

Puro koffie draagt het Max Havelaar-keurmerk. Max Havelaar stelt alles in het werk om in derdewereldlanden de arbeids- en levensomstandigheden te verbeteren. Het keurmerk is een waterdichte garantie voor betere handelsvoorwaarden. Voor elke verkochte kilo Puro koffie wordt een financiële bijdrage afgestaan om regenwoud aan te kopen en duurzaam te beschermen. Zo heeft Puro in samenwerking met het World Land Trust van Sir David Attenborough in Ecuador al vele hectaren regenwoud aangekocht.

Vereniging Natuurmonumenten

In Nederland heeft Puro een samenwerking met Vereniging Natuurmonumenten. Elke nieuwe klant wordt namens Puro lid gemaakt van Natuurmonumenten en blijft dit gedurende de contractperiode. Hierdoor kan ook de natuur in onze directe omgeving beschermd worden.

Voor nu en later

Puro is een kwalitatief uitstekende koffie en door het frisse en kleurrijke design ziet u in één oogopslag dat dit koffie met een diepgaande boodschap is. Dit zorgt ervoor dat elk kopje koffie eens zo goed smaakt!Fiorenzato Lido

Coffee & Concept

Naast espressobonen en gemalen koffie, bestaat het Puro concept uit de volgende producten:

  • Espressobonen
  • Filterkoffie (regulier of biologisch geteeld)
  • Pouch (voorgedoseerde filters)
  • Instantkoffie
  • Freshbrewkoffie
  • Pads
  • en uiteraard suiker, melk, koekjes en porselein
Meks