THEE MET MAX HAVELAAR KEURMERK

Op onze Puro theeproducten treft u het bekende Max Havelaar-keurmerk. Door Puro thee aan uw gasten of medewerkers te bieden geeft u als ondernemer aan dat u een serieuze bijdrage wilt leveren. Een bijdrage aan het beschermen en in stand houden van de bedreigde natuur en dat u de mensen in die streken een eerlijk loon wilt bieden. Kiezen voor Puro is hiermee meer dan alleen het kiezen voor prima producten voor een prima prijs. Het is een duidelijk statement.

Puro Fairtrade Thee

Volop keuze – traditioneel of op smaak

Het Puro thee-assortiment loopt uiteen van de klassieke zwarte Earl Grey thee en de 100% groene thee tot de vele beschikbare smaken, zoals bosvruchten, aarbei, rooibos en muntthee. Het spreekt voor zich dat alle gebruikte ingrediënten 100% natuurlijk en verantwoord zijn. Natuurlijk hebben wij ook fraaie luxe presentatiedozen waarmee u uw Puro thee selectie op gepaste wijze kunt presenteren aan uw gasten, evenals de keuze uit bijbehorende theeglazen en speciale design theeschotels, met ruimte voor het gebruikte theezakje.

Ook met (h)eerlijke thee draag je een steentje bij

Naast het inmiddels alom bekende Puro Fairtrade koffieconcept bieden wij ook een volledig aanbod aan verantwoorde theeproducten voorzien van het Puro-logo. Ook deze theeproducten zijn op verantwoorde wijze geteeld, geplukt en verwerkt met aandacht en zorg voor de natuur en de mensen die hier ter plaatse bij betrokken zijn.

Puro Thee
Puro Thee
Puro Thee

Wil je de Puro theeproducten zelf eens uitproberen? Neemt gerust contact met ons op.

Meks