Rancilio

Al vanaf 1927 heeft Rancilio zich beziggehouden met het waarborgen en bevorderen van de Italiaanse espresso cultuur over de hele wereld. Zij noemen het "Coffeeing the World" - en hanteren een bedrijfsfilosofie die niet alleen gebaseerd is op technologie, maar ook op talent, gevoeligheid en vindingrijkheid.

Rancilio Group is een Italiaanse onderneming met een grote traditie en prestige, die zich bezighoudt met de productie van professionele espressomachines. De apparatuur onderscheid zich door een baanbrekende technologie en uniek design.

De Rancilio Classe 11 is opnieuw gekozen door SCAE Italia als officieel sponsor van de 2017 en 2018 editie “Italian Barista Championship”.

Miko Koffie West levert de complete “Classe” lijn, van Rancilio. Op de website van Rancilio vindt u een overzicht van alle beschikbare modellen.

Bezoek de website

Classe 11, Just Forward

Rancilio is met de ontwikkeling van de Classe 11 een uniek doel aangegaan, het schrijven van een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van de hoogste kwaliteit espresso. Met een eenvoudige, snelle en intuïtieve technologie die zomaar de nieuwe standaard in de espressobranche zou kunnen worden.

Bekijk de brochure

Rancilio Classe 11

Classe 9 , Technological Design

De Classe 9 is een perfecte combinatie tussen stijlvol design en technische perfectie. Deze machine is ontworpen met Rancilio’s LAB’s meest innovatieve technologie, en is zeer stijlvol vormgegeven.

Bekijk de brochure

Rancilio Classe 9

Classe 7, The Essence of Technology

Absolute betrouwbaarheid, strakke lijnen, innovatieve opties, de nieuwe Classe 7. Ontwikkeld om de markt te bedienen met een perfect te personaliseren machine.

Bekijk de brochure

Rancilio Classe 7

Classe 5, The Charm of Simplicity

Op industrieel minimalisme gebaseerde high end machine. Functionele eigenschappen in combinatie met betrouwbaarheid zijn de sterke punten van de Classe 5.

Bekijk de brochure

Rancilio Classe 5

Meer weten over de Rancilio Pro espressomachines? Neem gerust contact op.

Meks