SENZA TEA

Senza Tea

Senza Tea
Senza Tea
Senza Tea

Voor bedrijven en de horeca

Voor de horeca en bedrijven leveren wij onder andere Senza Tea. Pure kwaliteit thee geselecteerd uit de beste theetuinen. Naast de volle en pure smaak wordt de thee op een aantrekkelijke manier gepresenteerd. Uw medewerkers of gasten kunnen zelf de losse thee kiezen. Ze zullen verrast zijn van de intense smaak en beleving. Échte thee voor bedrijven en de horeca.

Thee voor bedrijven

Binnen veel bedrijven wordt er niet veel aandacht aan thee besteed. Als de koffie maar goed is. Zonde! Er zijn genoeg medewerkers en gasten die kunnen genieten van een lekker kopje thee. Niet voor niets neemt één op de drie werkende Nederlanders thee van huis mee naar het werk.

Losse thee op het werk

Met Senza Tea zorgt u dat uw medewerkers en gasten op een eenvoudige manier de kwaliteit en beleving van losse thee ervaren. Niet zomaar een kopje thee, maar thee met een beleving en vol van smaak.

Losse thee op het werk is:

  • lekkerder
  • gezonder
  • duurzamer

Genieten van échte thee!

Voor diverse doeleinden bieden wij innovatie oplossingen. Eenvoudig afwassen, unieke theedispensers, een theeplateau met meerdere blikjes voor bijvoorbeeld vergaderingen. Senza Tea staat voor slimme oplossingen en ultiem gemak en genot van échte thee!

Meks