WMF VOLAUTOMAAT

Miko Esprenzo is inmiddels al meer dan 12 jaar leverancier van WMF volautomaten. Naar ons idee, een van de meest betrouwbaarste volautomatische machines die er verkrijgbaar zijn. Wilt u een bedrijfszekere machine met hoge capaciteit en eenvoudig dagelijks onderhoud? Kies dan voor een van de machines van WMF!

Bezoek de website

De WMF 1100 S

Vanaf nu hoeft u zich niet meer druk te maken over de koffie op kantoor. Wanneer u in deze professionele koffiemachine investeert, bevordert u de werksfeer. Tevens verzekert u zich elke dag, met behulp van de heerlijke koffiespecialiteiten, van gemotiveerd en enthousiast personeel. En dat is nog niet alles. U heeft te maken met koffie professionals en profiteert vanaf het eerste moment van het advies en de kennis van onze service.

Specialiteiten

De WMF 1100 S vervult iedere wens. Het maakt niet uit of het om warme specialiteiten, met of zonder melk, espresso, ristretto, cappuccino, café crème, espresso machiatto of latte machiatto gaat. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Melkschuimvariaties

Of het nu om warme melk of warm melkschuim gaat. Het Basic Milk systeem zorgt voor een altijd consistente kwaliteit, temperatuur en smaak.

Warme Chocolademelk (optioneel)

De geïntegreerde chocolade dispenser maakt het mogelijk om met één druk op de knop heerlijke specialiteiten zoals chocolademelk of chociatto te maken.

Touchscreen

Via het intuïtieve 7-inch touchscreen is het zeer eenvoudig om de verschillende menu's te doorlopen.

Eenvoudige reiniging

De gepatenteerde Click & Clean functie zorgt ervoor dat het melksysteem eenvoudig te reinigen is.

Verkrijgbare melk- en stoomsystemen

Met de melk- en stoomsystemen van WMF kunt u binnen de kortste tijd professionele koffiecreaties volgens uw persoonlijke behoeften bereiden. De WMF 1100 S is verkrijgbaar met de volgende melk- en stoomsystemen. BASIC MILK – warme melk, warm melkschuim, volledig automatisch via de drankuitloop. BASIC STEAM – opwarmen van dranken en melk evenals warm melkschuim via de stoompijp. Handmatig in- en uitschakelen.

WMF 1200 S

De WMF 1200 S

De WMF 1200 S is een volwaardige, professionele koffiemachine voor de kleine tot middelgrote capaciteit. De machine kan elke gewenste koffiespecialiteit produceren; van espresso tot café crème en van cappuccino, koffie verkeerd en latte macchiato tot aan chocolademelk en chociatto. Eenvoudig met een druk op de knop, betrouwbaar en altijd van de hoogste kwaliteit.

Specialiteiten

Centrale heetwateruitloop

Met één druk op de knop wordt heet water, voor bijvoorbeeld thee, op de juiste temperatuur uitgegeven.

Spot aan!

Twee geïntegreerde LED lampjes zetten de koppen in het juiste licht.

Lekkere warme chocolademelk en chociatto

Met veel warme melk kunnen de lekkerste chocolade- en koffievarianten gemaakt worden.

Flexibele wateraansluiting

Geheel naar eigen wens kan er een watertank of vaste wateraansluiting gekozen worden.

Slank ontwerp

Dankzij de compacte afmetingen past de machine bijna overal. In combinatie met de WMF 1200 F kunnen alle koffiespecialieiten bereid worden.

Zero-energy-functie

Wanneer de machine uitgeschakeld wordt, dan staat deze ook echt uit. Er wordt dan gegarandeerd geen stroom verbruikt.

WMF 1200 S

De WMF 5000 S

Wat inspireerde WMF bij de ontwikkeling van de volautomatische WMF 5000 S?

Nieuwe technologie geeft ons het gevoel dat we steeds sneller kunnen leven. We zijn niet langer bereid om te wachten. We gaan voor direct resultaat – de producten die besteld worden, onmiddellijk geleverd. Met de WMF 5000 S voldoet WMF aan deze vraag: een compacte machine met de prestaties van een grote volautomaat. Wij bieden met de WMF 5000 S niet alleen een machine aan die fantastische koffie van constante hoge kwaliteit maakt maar ook één die sneller en eenvoudiger in het gebruik is.

Wat maakt de WMF 5000 S zo uniek? Onze technische innovaties spelen hierbij een belangrijke rol. De machine is onder andere uitgerust met een hoogwaardige espressopomp die normaal alleen in de grotere koffiemachines gebruikt wordt. Deze pomp zorgt snel en betrouwbaar voor koffie van topkwaliteit.

Het Dynamic Milk systeem, waarmee specialiteiten van warme en koude melk en/of warme en koude melkschuim bereid kunnen worden, garandeert een echte melksmaak. Op deze manier komen wij tegemoet aan de meest uiteenlopende wensen en eisen van de klant.

Waarom mag de WMF 5000 S in geen enkel bedrijf ontbreken? Heel eenvoudig. De WMF 5000 S heeft een ingebouwde formule voor succes: hoe meer men van de koffie geniet, hoe hoger de dagelijkse omzet. Dit spreekt iedereen aan die zakelijk succes wil hebben en van koffie houdt.

Miko Esprenzo levert het totale gamma aan apparatuur en accessoires van WMF. Kijk op de website van WMF voor alle machines.

WMF 5000 S


Op basis van koffie-afname kunnen wij u een prima voorstel doen, wilt u een adviesgesprek? Neem dan even contact op en wij komen bij u langs.

Meks